Työhuonetilaa vuokrattavaksi

Työhuone 1

Pinta-ala noin 10 neliömetriä. Yhdellä seinällä on lattiapintaalaa vievä betoninen koroke, kuin matala pöytä. Huoneen kuukausivuokra on tällä hetkellä 260 euroa. Kahdelle taiteilijalle jaettuna vuokra on 130 euroa.
Vuokrattu toistaiseksi.

Työhuone 2

Pinta-ala noin 12 neliömetriä. Tila on mukavan korkea. Kokonaisen huoneen vuokra on tällä hetkellä 280 euroa kuukaudessa. Huoneen voi jakaa myös kahdeksi tai kolmeksi työtilaksi jolloin vuokra on kahdelle taiteilijalle 140 euroa kuussa ja kolmelle taiteilijalle 93,34 euroa kuukaudessa. Taiteilijakohtainen pinta-ala on kahdelle 6 neliötä ja kolmelle taiteilijalle noin 4 neliötä.
Vuokrattu toistaiseksi.

Työhuone 3

Pinta-ala noin 12 neliömetriä. Tila on matalampi osiltaan ilmastointiputkien takia. Kokonaisen huoneen vuokra on tällä hetkellä 280 euroa kuukaudessa. Huoneen voi jakaa myös kahdeksi tai kolmeksi työtilaksi jolloin vuokra on kahdelle taiteilijalle 140 euroa kuussa ja kolmelle taiteilijalle 93,34 euroa kuukaudessa. Taiteilijakohtainen pinta-ala on kahdelle 6 neliötä ja kolmelle taiteilijalle noin 4 neliötä.
Vuokrattu toistaiseksi.

Valtakunnallinen vapaa taideyhdistys jo vuodesta 1968