Jäsenhakemus

Suomen Taiteilijat ry:n jäsenistö on koulutukseltaan hyvin eri tasoista. Joukossamme on Taidekorkeakoulun (Ateneumin) sekä eri tasoisten kurssien suorittaneita taiteilijoita. Ensisijaisesti pyrimme kiinnittämään huomiota teosten hyvään tasoon; koulutuksen määrä ei ole ratkaiseva tekijä jäsenanomuksia käsiteltäessä. Hyväksytty jäsen on taiteilijajäsen tultuaan hyväksytyksi töidensä perusteella yhdistyksen hallituksen kokouksessa.

Suomen Taiteilijat ry on avoin yhdistys myös kannatusjäsenille. Tämä jäsenyys on mahdollisuus sinulle, joka haluat olla mukana yhdistyksenmme toiminnassa vaikka et taiteilija olisikaan. Kannatusjäsenellä on samat jäsenmaksut ja oikeudet toimia yhdistystoiminnassa kuin taiteilijajäsenellä.

Yhdistyksemme tarjoaa jäsenilleen

Kurssitoimintaa mm. piirustus- tai maalauskursseja mahdollisuuksien mukaan. Voimme myös tarvittaessa ohjata heitä saamaan lisäkoulutusta asuinkuntansa taideyhdistysten järjestämiltä kursseilta. Vuosinäyttelymme on aina vuoden päätapahtuma, jolle haemme mahdollisimman suurta näkyvyyttä. Vuosinäyttelyn jyrytyksen tuloksista tiedustellessaan on jäsenillä tilaisuus saada lyhyt arvostelu töistään.

Yhdistys tarjoaa myös työhuonetilaa vuokralle ensisijaisesti jäsenilleen, mutta kysynnän puutteessa myös ulkopuolisille taiteilijoille.

Vuosikokouksessa 10.2.2019 hyväksyttiin vuotuiseksi jäsenmaksuksi 42 euroa ja kertaluontoiseksi liittymismaksuksi 20 euroa. Jäsenmaksua korotettiin ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2013.

Hakulomakkeeseen Suomen Taiteilijat ry:n taiteilijajäseneksi pääset tästä

Hakulomakkeeseen Suomen Taiteilijat ry:n kannatusjäseneksi pääset tästä

Lomake aukeaa uuteen ikkunaan.

Valtakunnallinen vapaa taideyhdistys jo vuodesta 1968